Over ons

Bart Pool installaties is opgericht in 2008 en inmiddels hebben we meer dan 20 ervaring opgebouwd in het installatiewerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en begeleiden stagiairs. Bij ons leren ze het complete vakgebied kennen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van vakmensen in de praktijk.

Bart Pool en Jan Docter Bart Pool en Jan Docter zijn de gezichten van het bedrijf. Onze deur staat altijd voor je open. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden van jouw project te bespreken. Bij spoed kunnen we binnen 24 uur het probleem verhelpen. Qua materialen kiezen we voor bekende merken als: Nefit, Remeha, Grohe, Ideal Standard en Villeroy en Boch.

Uitgangspunten Binnen ons bedrijf gelden drie belangrijke uitgangspunten: Betrouwbaarheid, respect en oplossingsgerichtheid. Betrouwbaarheid, dat is de omschrijving die we vaak horen van onze opdrachtgevers. Dat is iets waar we iedere dag opnieuw naar streven. Bij ons is afspraak echt afspraak. Daarnaast hechten we veel waarde aan respect. Iedere klus, van groot tot klein, krijgt 100% aandacht. Oplossingsgericht werken houdt in dat we ieder probleem zo goed als mogelijk voor je oplossen.

Bart Pool en Jan Docter