Cv-installaties

Wij realiseren de aanleg en onderhoud van complete cv-installaties. Bij acute problemen kunnen we binnen enkele uren bij je op de stoep staan. Wij kiezen bewust voor bekende merken, vanwege de kwaliteit. Deze hebben we dan ook direct op voorraad.

Aanleg en installatie
Bij de aanleg van uw cv-installatie denken we aan het totaalplaatje. Van de radiator tot aan vloerverwarming. Hierin verzorgen we het advies en de aanleg, zodat je altijd een vast aanspreekpunt hebt. Heb je wensen op het gebied van vloerverwarming? Bij ons kun je terecht voor traditionele vloerverwarming of het in frezen van ervan.

De cv-ketel is het hart van je cv-installatie. Goed onderhoud is essentieel. Dit kan bij ons jaarlijks en desgewenst op contractbasis.

Duurzame energie
Ook duurzame energie wordt binnen cv-installaties steeds belangrijker. Wij kunnen het complete proces voor je regelen. Van subsidieaanvraag tot aan het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels en/of warmtepompen.

Neem contact op
Meer weten over cv-installaties? Neem contact met ons op. Graag komen we bij je langs om de huidige situatie te bekijken of de gewenste te bespreken.

Cv-installaties